Olin parin päivän matkalla Englannissa, Lyfinn Ponies - siittolalla joka on hyvin maineikas ponitalli Englannissa. Omistajat kasvattavat valtavalla tilallaan pääsääntöisesti shetlanninponeja sekä connemaroja, mutta heidän tilaltaan löytyy myös new foresteja, ratsuponeja, exmooreja, dartmooreja, dalesponeja, lähes mitä vain. Paikka on oikeastaan sanoinkuvaamaton, se on valtava ja joka paikassa on vain silmänkantamattomiin poneja. Matkani tarkoitus oli siis etsiä vielä yksi shetlanninponitamma uuteen, upeaan pihattoon. Sellaisen löysinkin, nimittäin tiineenä olevan, yksitoistavuotiaan lastenponin ja loistavan siitostamman nimeltään Lyfinn's Reagan. Se on tiineenä siittolan omasta orista Lyfinn's Marmor johon tutustuin myös ja jonka olisin mielelläni ottanut mukaani jos se vain olisi ollut kaupan. Varsasta tuleekin sitten ensimmäinen Nurmilaakson kasvatti (ellen osta uutta tiineenä olevaa tammaa joka varsoo aikaisemmin) sillä Reaganin varsa syntyy ensi toukokuussa. Tuolta laadukkaasta siittolasta saatan joskus tuoda teillekin poneja tulevilla matkoillani (:

Matkani päätyttyä päätin olla astuttamasta Maijaa vielä tänä kesänä, katsotaan ensi vuona sitten. Nyt metsästän sille sopivia valjakko- sekä koulukilpailuja, ehkä näyttelyitäkin. Bledi oli 3.8. kantakirjausnäyttelyissä ja palasi sieltä mukanaan KTK III-palkinto. Näyttelyt järjesti bloodyvalentine & Aith Castle. Divin kanssa on mennyt ihan siedettävästi kilpailuissa, nyt etsin uusia koulu- sekä estekilpailuja meille. Nurmilaaksossa 1.8. järjestetyt näyttelyt menivät oikein hyvin, paikalla oli paljon upeita hevosia ja poneja, arvostelu oli hyvin vaikeaa, koska kaikki olivat niin henkeäsalpaavan kauniita yksilöitä. Toivottavasti sinäkin olit paikanpäällä nauttimassa kauniista päivästä ja hienoista hevosista.

Blogiamme saa muuten komentoidakin, voitte vaikka kertoa mielipiteenne kirjoitustyylistä tai asioista joita kirjoitan. Olisi myös kiva kuulla ketkä blogia lukee, oletteko kenties minulle myymienne hevosten huolestueita ex-omistajia, uteliaita konilaisia vai tylsistyneitä dataajia jotka eksyivät tänne vahingossa kun ei muutakaan tekemistä ollut? Ottaisin edes jonkinlaista palautetta erittäin mielelläni vastaan (:

~ kansas