Luultavasti olet eksynyt blogiini hevoset.comin kautta ja tiedät mistä on kyse. Ellet, koita nyt kuitenkin pärjätä. Kyseessä on nimittäin minun (kansas) vihkotallini Nurmilaakson päiväkirja.

Nurmilaaksossa on alkanut alkuhälinöiden jälkeen arki, vaikkakin tallissa on vain yksi poni. Tuo poni, nimeltään Chestfield's Blodeuwedd, on sulattanut sydämeni täysin. Se on loistava esteponi joka hyppää pienestä säkäkorkeudestaan (118cm) huolimatta jopa 80cm ratoja! Taitava poniratsastajani vain on sille hitusen liian pitkä ja siksi olen ilmoittanut heidät kaksiin kilpailuihin ja sitten Bledi alkaa odottamaan mammalomaa, sillä astutan sen pian. Orista ja tarkemmasta ajankohdasta tulee varmasti juttua myöhemmin, mutta sen verran voin kertoa, että ori tulee olemaan welsh A kuten Bledikin, muunrotuisella en sitä astuta. 

Seuraa Bledi saa pian, yhtä kaksivuotiasta fwb-oria olen kysellyt, odottelen nyt vain vastausta. Toivottavasti se on myöntävä ja ori pääsee mahdollisimman pian uuteen kotiin eli meille (; Tästäkin orista kerron varmasti lisää mikäli vain saan sen. Haluaisin talliin myös vanhemman siitostamman (vaikka puoliverisen, jostain syystä myös suomenhevonen kiinnostaa vähän), ratsun ja kisakaverin itselleni (puoliverinen ehkä tämäkin), shetlanninponeja sekä ehkä jonkun isomman kisaponin poniratsastajalleni. Myös tallikoiran tai -kissan voisin hankkia, mutta sillä ei ole mikään kiire.

Toivottavasti nämä lämpimät ilmat jatkuvat vielä jonkin aikaa, Bledi on ollut päivät sisällä ja yöt ulkona, koska päivällä on niin kuuma. Ei se haittaa, koska viimeinkin tuli kesä 8)

~ kansas