Kuten otsikkokin ehkä kertoo, olen hankkinut kolme uutta asukasta. Ensimmäinen ostos on viehättävä mutta ilkikurinen shetlanninponitamma nimeltä Rajan Häivä, tuttavallisemmin Helmi. Ostin tämän ruunikonkimon täystuhon sekundalta jokin aika sitten ja astutin sen upealla orilla Itse Kaksimielisyys CHO. Varsa syntyy vuoden 2010 kesäkuussa. Nyt Helmillä on ratsastellutt ja ajanut pienempi kahdesta, hyvin taitavasta, poniratsastajastani. Helmi on kyllä aivan loistava silloin kun hommat sujuu, mutta välillä on myös täysin katasrofaalisia päiviä. Kärryjen edessä tyttö juoksee kuin tuuli (;

Divi taas on oma kilparatsuni, oikealta nimeltään Paradise Rhythm Divine. Se on tummanruunikko hannover joka tekee aina niin kuin pyydetään, täydellinen kisaratsu minulle. Divin taas ostin Sinnulta ja olen osallistunut sillä jo pariin kisoihinkin. Toiset järjestetään Therrawin Faience Warmbloods'issa ja toiset Cindun Celeste Warmbloods'issa. Ensimmäiset kisat on esteitä (100-120cm) ja toiset koulua (helppo A). Toivottavasti me pärjätään edes kohtalaisesti.

Viimeisimmän ostoksen teinkin ihan hetki sitten, kyseessä on shetlanninponitamma nimeltä Hollyhock Mary Sue. Ostin Maijan bloodyvalentinelta ja tarkoitus olisi etsiä sille mukava ori ja ehkä kisata parit valjakko- tai kouluratsastuskilpailut. Maija pääsee Helmin kanssa uudenuutukaiseen shetlanninponi pihattoon, etsin sinne vielä yhtä tammaa niiden kanssa (:

Bledi on myös tiine, löysin sille aivan täydellisen orin, Sinnun omistaman Willy Wonkan. Ori on heB/80cm tasoa ja vallan energinen tapaus, täysi hurmuriponi. Tämäkin varsa syntyy kesäkuussa 2010. Ensimmäisen kasvattivuoden (eli vuoden 2010) varsojen nimet tulevat alkamaan A-kirjaimella, edessä on siis kasvatusnimi Nurmilaakson tai NRL.

Nurmilaaksossa järjestetään avajaisnäyttelyt 1.8. Luokkia on muutamalle eri rodulle, osa on kylläkin jo täynnä. Osallistumaan pääsen hevoset.com'in vihkotallipuolelta, tervetuloa katselemaan upeita hevosia ja poneja!

~ kansas